22-годишният Кольо Атанасов от Бургас, който включи пожарната система в мол Галерия“, докато върти

...
22-годишният Кольо Атанасов от Бургас, който включи пожарната система в мол Галерия“, докато върти
Коментари Харесай

ВИДЕО Джигит активира пожарната система на МОЛ в Бургас с дрифт, но отнесе яки санкции

22-годишният Кольо Атанасов от Бургас , който включи пожарната система в мол „ Галерия “, до момента в който върти гумите на Мерцедеса си, ще отнесе санкция от 3000 лв. и ще остане без шофьорска брошура за 1 година. По-рано през днешния ден магистратите са взели решение, че Атанасов е изключително рисков водач и поради държанието му в паркинга на мола, е основал причина за ПТП или драматичен случай. 

Припомняме, че през февруари 2020 година камерите за видеонаблюдение на комерсиалния обект щракнаха рисковите маневри и форсиране на младежа, а гъстият пушек от гумите на Мерцедеса му съумя да задейства оборудванията за сигурност.

Справка на сътрудниците от Флагман.бг показва още, че относително младият водач Кольо, който има удостоверение за ръководство на транспортни средства с категории В, С, М и ТКТ, има зад тила си 11 фиша за нарушавания на пътя и 6 наказателни постановления. Още като малолетен в досието му са записани други 3 нарушавания - за шофиране с висока скорост, напуща на ПТП  и за ръководство на МПС като недееспособен.  Посоченото дотук сочи на Колью Атанасов е лице, което едва се преценява с разпоредбите за придвижване по пътищата.

" Процесното действие съставлява реализиране на т.нар „ дрифт “, при който и в резултат на високооборотното въртене на задвижващия мост на автомобил и триенето на каучука от автомобилните гуми с пътната настилка, се получава пушек. Този пушек в тази ситуация е задействал пожарогасителни сензори в комерсиалния център и евакуационната система на комерсиалния център. Безспорно е, че помещението на подземния етаж на МОЛ-а не се употребява за сходен тип прояви ", написа в претекстовете на съда.  

Дрифтът се употребява най-вече за развлечение и вид съревнование сред водачи на МПС, всевъзможни други тълкования на случилото се за сегашния състав са лишени от смисъл, заключват магистратите. 

Този случай не е първият за глобен лидер, дрифт иращ в затворения паркинг на мол „ Галерия ” в жк „ Славейков ”. Своевременно след подаване на сигнал било от охранителната компания, било от жители, контролните органи вземат отношение към всеки от случаите, само че всекидневно „ нарушителите ” разполагат с така наречен „ съгледвачи ”, които алармират при влизане на полицейски автомобил в зоната на закрития паркинг. Оттук нарушителите подхващат ограничения с цел да се укрият, само че контролните органи се доставят със записи от видеокамерите, ситуирани в обекта и снимали нарушаването. На база видеозаписите се образуват административни производства и търсят нарушителите за санкциониране.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР